Redaktør

redaktør, oversætter og ghostwriter

Jeg har i mange år hjulpet andres tekster ud i verden: Som redaktør af magasiner og bøger, som oversætter af litteratur fra engelsk til dansk, og som ghostwriter af bøger om andres talenter og bedrifter. Jeg er vant til at lytte, forstå og stille de rigtige spørgsmål – især dem, du måske ikke selv har tænkt over. Den erfaring har jeg fra et utal af interviews med mange forskellige mennesker.

Med andre ord: Jeg kan hjælpe dig med at realisere din bogdrøm eller forvandle en genstridig (eller engelsksproget) tekst til læsbart dansk.

Som udgangspunkt nej, men kunder, hvis værdier ligger meget langt fra mine, fungerer jeg ikke så godt sammen med. Ingen nævnt, ingen glemt! Men jeg har redigeret bøger om 4. bølgefeminisme, om forretningsverdenen og om coaching, så jeg har en bred smag.

Ring!

Så taler vi om det. Lad mig bare sige, at mine priser er realistiske.

Egentlig ikke.

Jeg kan altid hente lidt input fra kompetente kolleger, hvis det kniber med min tid.

decorative-divider-454B1F Rasende effektiv redaktør, forfatter, underviser og foredragsholder Anna bridgwater med farve m blomster mini manner footet

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Anna. Hun er velskrivende og god til at fange tonen i de opgaver, hun løser.

Louise Haslund-Christensen
tidl. redaktionschef, Gyldendals Forlag

Anna Bridgwater er både lydhør og skarp redaktør og journalist

Lene Møller Jørgensen
Journalist, forfatter og redaktør hos Dansk Forfatterforening

Det er fedt at arbejde sammen med Anna. Hun er lydhør og tager godt imod input, så enhver sætning og tekst kommer til at flyde.

Linn Dyg
Aspirerende tekstforfatter

kontakt mig:

eller følg mig på de sociale medier: