forfatterskab

Skønlitteratur, faglitteratur og lydbøger

I 2005 udkom min første fagbog – en havebog – og siden da har jeg skriver omkring 15 fagbøger, en personlig biografi, en række fiktionslydbøger og to ungdomsromaner. Nogle af bøgerne har jeg skrevet sammen med andre, nogle har jeg skrevet alene. Størstedelen af mit forfatterskab har kredset om store følelser som sorg, kærlighed og længsel, altid helst med en snært af humor, og de fleste af mine bøger er rettet imod et bredt publikum.

Jeg har også pseudonymet Barbara Nordström, som skriver ugebladsnoveller og sensuelle lydbogsfortællinger. Barbara Nordströms ambition er at røre sine lyttere og læsere med moderne, skandinavisk fiktion med fokus på kærlighed og nydelse.

Anna Bridgwater Helt væk forside
2021

Helt væk - ungdomsroman

Det er sommeren inden 1. g., og efterskoleveninderne Lulu og Mia rejser til Kap Verde for at arbejde sommeren over på et guesthouse. Hvad Mia ikke ved, er, at Lulus glade og livlige ydre dækker over en psykisk sårbarhed. Lulu forsvinder mere og mere, og pludselig står Mia helt alene i en krise, hun slet ikke kan løse på egen hånd.

2021

Leg med ild - Lydbog

Nina Ring er desperat. Hun er 40, fattig og droppet – både som journalist og af sin kultursnobbede kæreste, som hun skylder 10.000 kr. i mangel af bedre slår hun sig ned som privatdetektiv. Hendes første kunde har hun mødt en mand på Tinder, som hun vil have tjekket ud, men Nina opdager hurtigt, at sagen har tråde tilbage til en gammel mordbrand. Nina opsluges af den gamle sag – og af en ny elsker.

Anna Bridgwater susanne cordes Leg med ild forside
Anna Bridgwater søster til låns biografi forside
2008

Søster til låns - biografi

I november 2005 døde en ung kvinde, Margaret, af leukæmi. I denne meget bevægende og personlige bog fortæller Margarets søster, journalisten Anna Bridgwater, om de år der går forud for hendes død – om et ganske almindeligt ungdomsliv i København, om familie, kærlighed, kærestesorger og kriser, og om diagnosen der ændrede alt.

decorative-divider-454B1F Rasende effektiv redaktør, forfatter, underviser og foredragsholder Anna bridgwater med farve m blomster mini manner footet

Andre udgivelser

decorative-divider-454B1F Rasende effektiv redaktør, forfatter, underviser og foredragsholder Anna bridgwater med farve m blomster mini manner footet

Bogen blæste jeg igennem, men den sad lidt i mig. Fordi dens indhold og budskab er godt.

Bogbloggeren Bookeater
om Casafuskingblanca

… velfortalt og spændende læsning om rejselyst og drømme, venner, forældre og forelskelse – og også om angst, grænser og identitet.
En god ungdomsbog …

Lektorudtagelse
om Helt Væk

De meget personlige beretninger flettes sammen med refleksioner over livet og døden og religionens betydning.

Information
om De overlevende

kontakt mig:

eller følg mig på de sociale medier: