LIVE

- foredrag og undervisning

Søster til låns

Om at miste et menneske,

man elsker

Foredraget handler om at være pårørende til en døende og bygger dels på min bog “Søster til låns” og dels på mine personlige oplevelser med at miste en elsket lillesøster.

Foredraget tager afsæt i bogen Søster til Låns, hvor jeg fortæller og deler ud af mine erfaringer med at miste min lillesøster til leukæmi. Oplevelsen er almengyldig – vi kommer alle sammen til at miste nogen, vi elsker. Alligevel er det svært at tale om, og derfor forsøger jeg med foredraget at sætte ord på de tunge emner og følelser.

Helt væk

Når teenagere rammes af en

psykisk lidelse

Hvad skal en 16-årig pige stille op, når ens veninde pludselig rammes af en psykose? Og hvad skal de voksne i de to pigers liv gøre?

Foredraget bygger på mine egne oplevelser som teenager – oplevelser, som er beskrevet i min ungdomsroman “Helt væk” fra 2021.

Tæt på, men udenfor

Om at være pårørende til et

menneske med en psykisk lidelse

Hver tredje dansker bliver på et tidspunkt i livet pårørende til et menneske med en psykisk lidelse. Psykiske lidelser er almindelige, men der tales stadig ikke meget om dem. Sammen med psykolog Jens Einar Jansen har jeg skrevet fagbogen ”Tæt på, men uden for” fra 2021, som handler om at være tæt på et menneske med en psykisk lidelse. Bogen er skrevet i samarbejde med Psykiatrifonden og Gyldendal.

I foredraget deler vi vores egne oplevelser, fortæller om behandlingssystemet og menneskelige erfaringer og giver gode råd til, hvordan udfordringerne som pårørende kan håndteres, så man både støtter det menneske, som har en diagnose, og samtidig passer på sig selv.

Hvordan skriver du

en fagbog

Om at skrive engagerende

fagbøger

Lær om, hvordan du får struktureret og formidlet faglig viden og egne erfaringer, så de bliver til en sammenhængende og engagerende bog.

Lær om opbygning, om at disponere dit stof, om at skabe et flydende forløb og om at skrive synopser.

Hvordan skriver du

om dig selv?

Om at skrive med udgangspunkt

i dig selv

Lær om, hvordan du fortæller personlige historier, så det bliver en sammenhængende og engagerende fortælling.

Hvordan gør du dine egne erfaringer og oplevelser fængende, så du engagerer dine læsere? Hvordan forvandler du det stof, du bærer inden i dig til en fortælling, der tænder andres følelser? Her kan du få nøglen til at forløse dit stof.

Det kreative

SAMARBEJDE

med lise Bidstrup

Om hvordan man får det kreative

samarbejde til at fungere.

Lær om det kreative samarbejde, og hvordan man får det til at fungere, så slutresultatet bliver essensen af de bedste kvaliteter, alle parter kommer med.

Lise Bidstrup og jeg har sammen skrevet en rost ungdomsroman, Casafuckingblanca, og der er mere på vej fra os. Lise og jeg har vidt forskellig baggrund og alder. Men sammen er vi et makkerpar, som supplerer hinanden i et frugtbart samarbejde, hvor vi lærer af hinanden og har det sjovt undervejs.

decorative-divider-454B1F Rasende effektiv redaktør, forfatter, underviser og foredragsholder Anna bridgwater med farve m blomster mini manner footet

Jeg vil bare sige dig tak for, at I satte gang i så meget, og jeg tror, at det hele er en forløsning for mig. 

Jytte Lund Larsen
Deltager på kursus oktober 2020

… fantastisk og helt vildt inspirerende. Jeg har endelig fået det mod og den viden, der skal til, for at gå videre med mit eget bogprojekt!

Natasja Engholm
Deltager på kursus maj 2019

Anna fortæller nænsomt om sorg, tab og psykisk sårbarhed. Hun fik mig til at grine og græde, og gav mig mod på at få talt med min familie.

Claus Metzchen
tilhører ved foredraget Søster til Låns

kontakt mig:

eller følg mig på de sociale medier: